Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Βίασε τη σύζυγο και απήγαγε το παιδί του!


Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία  σε όλη την Πελοπόννησο, για να εντοπίσει έναν 63χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε τη σύζυγό του και απήγαγε το παιδί τους από το νηπιαγωγείο! Έπειτα από διαπραγματεύσεις, ο αναζητούμενος παρέδωσε το παιδί σε συγγενικό του πρόσωπο, αλλά εξαφανίστηκε, πιθανότατα οπλισμένος.

Η μητέρα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Βραχατίου ότι ο 63χρονος σύζυγός της, την κακοποίησε σεξουαλικά το πρωί της Τρίτης έπειτα από έντονη λογομαχία και στη συνέχεια έφυγε, απειλώντας ότι θα σκοτώσει το παιδί τους και θα αυτοκτονήσει! Πράγματι, παρέλαβε το παιδί από το νηπιαγωγείο Κρηνών, το έβαλε στο αυτοκίνητο και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Οι αστυνομικοί ανησυχούσαν γιατί, παρά τις έρευνες, δεν μπορούσαν να εντοπίσουν το δράστη, που μπορεί να είχε όπλα μαζί του, αφού η σύζυγός του είχε ήδη παραδώσει τρία κυνηγητικά όπλα, ένα αεροβόλο όπλο και ένα περίστροφο με έξι σφαίρες, ενώ οι ίδιοι βρήκαν στο σπίτι του 500 φυσίγγια κυνηγετικών όπλων, 115 φυσίγγια περιστρόφου και δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 20 και 12 εκατοστών.
Τελικά, κατάφεραν να έρθουν σε τηλεφωνική επαφή μαζί του και τον έπεισαν να αφήσει το παιδάκι, όπως και έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου